Webshop voor mobiele apparaten

Cadeaus kopen voor de feestdagen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei gezien op het gebied van online winkelen op mobiele apparaten. In de VS is de totale waarde van online detailhandelsverkopen gestegen van 269 miljard dollar in 2017 naar 523 miljard dollar in 2020. Dit komt door het gemak en eenvoud van online shoppen op mobiele apparaten, evenals de mogelijkheid om overal ter wereld te winkelen.

Volgens een recent onderzoek winkelt meer dan 70% van de mensen die kerstinkopen doen nu online, waarvan meer dan 50% op hun mobiele apparaten.

Dit is een aanzienlijke stijging ten opzichte van slechts een paar jaar geleden, toen slechts ongeveer 40% van de shoppers online winkelde. Een van de redenen van deze groei is dat online shoppers in staat zijn om onderweg te winkelen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijker de beste deals en kortingen vinden. Het is zelfs zo dat online retailers steeds vaker kortingen en promoties bieden aan klanten die op hun mobiele apparaten winkelen, aangezien mobiele shoppers vaker impulsaankopen doen.

Daarnaast blijkt dat online shoppers producten eerder kopen via hun mobiele apparaten dan via desktopcomputers. Dit komt doordat online retailers steeds vaker functies aan zoals afrekenen met één klik en mobiele betalingsopties om het afrekenen voor mobiele shoppers gemakkelijker te maken.

Er is dus een groei ontstaan in het aantal mobiele shoppers, helemaal rond de feestdagen. Je kunt de beste deals vinden en waar je ook bent kerstinkopen doen. De online retailers gaan mee in deze trend door het shoppen nog eenvoudiger te maken. De verwachting is dat deze groei alleen maar meer doorzet in komende jaren.

Wij raden aan om een webshop te laten bouwen, waarbij er een mobile first design wordt gemaakt. Aangezien de meeste shoppers hun telefoon gebruiken, moet er tijdens het bouwen rekening worden gehouden met de verschillende schermformaten en resoluties van mobiele apparaten. Een website moet zo zijn ontworpen dat hij er op alle apparaten, ongeacht de grootte, geweldig uitziet. Dit garandeert dat alle gebruikers een geweldige ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken

of plan een adviesgesprek

Wij staan graag voor je klaar. Heb je eerst nog vragen of ben je benieuwd waarbij we je kunnen helpen? Neem dan gerust eerst contact op of plan een adviesgesprek.

Lees onze relevante berichten