Elk bedrijf is uniek, de website dus ook!

Wij groeien als bedrijf en hebben ondertussen veel ervaring met verschillende start-ups! Elke opdracht is anders en ieder heeft zo zijn of haar voorkeuren. De ene starter weet tot in de puntjes hoe de website en het logo eruit moet zien, terwijl een ander het meer uit handen geeft en zich graag laat adviseren. Wij zijn er voor elke starter en passen het proces aan naar jouw wensen! D&R-service ontwerpt een gepersonaliseerde website voor je startende onderneming.

Alle websites die we ontworpen hebben, hebben elk een ander design. Binnen ons portfolio is veel diversiteit in werkdomein, van logistiek bedrijf tot leefstijlcoach. We hebben kort geleden een project afgerond voor de tweede leefstijlcoach. Je zou misschien verwachten dat deze website zal lijken op die van de eerste leefstijlcoach, maar wij hebben het tegendeel bewezen! Naast het verschil in website is er veel verschil in huisstijl en logo.

Sierlijke en rustige website

EveryBody&Mind heeft een heel breed aanbod en heeft veel mogelijkheden op haar website. Ze heeft een webshop, maar ook een website met blog en recepten. Verder omvat haar huisstijl pastelkleuren en een sierlijk lettertype. Dit past heel goed bij het aanbod en de persoon achter het bedrijf. Bovendien spreekt dit de doelgroep aan die EveryBody & Mind zoekt. Er is veel aandacht voor mindset en voeding, maar ook vooral de ontspanning die nodig is voor de juiste mindset. Pastelkleuren geven een relaxte sfeer en dat is precies wat EveryBody & Mind je wilt bieden.

Open en frisse website

Bij MYchanginglifestyle ligt de focus heel erg op een frisse huisstijl. Groentinten met wit en lichtgrijs stralen gezondheid en natuur uit, precies wat zij ook aanbied. De starter is actief en in haar coaching focust ze zich ook op lichamelijke beweging. Ze heeft veel actieve ideeën om te groeien met haar start-up. Ook haar website straalt rust uit, waarbij het voornamelijk gaat om je leefstijl. Tegelijkertijd krijg je een actieve indruk van MY changinglifestyle door de afbeeldingen en frisse kleuren. Zo bereikt ze haar doelgroep met haar website en logo.

Het blijkt dus dat de starter veel invloed heeft op het soort bedrijf. Al werk je in hetzelfde vakgebied, je onderneming is toch gepersonaliseerd naar jezelf. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van een huisstijl, je wilt dat klanten de juiste sfeer ontvangen van je bedrijf! Bij D&R-service vinden we het belangrijk dat de start-up de juiste uitstraling krijgt. Wij regelen je website en online business, zodat jij je kan focussen op je passie. Je begint je eigen bedrijf natuurlijk om je passie te uiten!

of plan een adviesgesprek

Wij staan graag voor je klaar. Heb je eerst nog vragen of ben je benieuwd waarbij we je kunnen helpen? Neem dan gerust eerst contact op of plan een adviesgesprek.

Lees onze relevante berichten