Maak kennis met ons team van ondernemers

Wij zijn een team van ondernemers die gespecialiseerd zijn in het creëren van innovatieve, digitale oplossingen voor onze klanten. Ons team bestaat uit webdevelopers, grafisch ontwerpers, contentschrijvers en marketingstrategen die samenwerken om de best mogelijke resultaten voor onze klanten te halen.

Wij zijn
Rosalie Daan Lotte Tialda

Ons doel is om jou te helpen bij het bereiken van je zakelijke doelen. Wij houden van persoonlijk contact en draaien niet om de feiten heen. Daarom heb je via Webdimensie één contactpersoon voor al je marketing en IT!

 

Wij bieden brede kennis over alle digitale fronten van tegenwoordig. Van hard geprogrammeerde webapplicaties tot creatieve website met marketing analyse. Bij onze service zit altijd een portie advies over online ondernemen met de nieuwste trends.

Rosalie
van der Maden

Co-Founder & Webdesigner

Daan
Oolbekkink

Co-Founder & Developer

Tialda
de Vries

SEO/SEA expert

Lotte
Gommers

Grafisch ontwerper

Waarom kiezen voor webdimensie?

TEAM VAN ONDERNEMERS
Samen met een team van experts zorgen wij dat je de kwaliteit ontvangt die je mag verwachten. We hebben veel kennis en ervaring aan boord!

JONG EN AMBITIEUS
Leeftijd is natuurlijk maar een getal, maar binnen het team ligt de gemiddelde leeftijd op 26. Jong, maar ook superambitieus!

PERSOONLIJK CONTACT
We houden van persoonlijk contact en draaien niet om de feiten heen. Daarom heb je via Webdimensie ook één contactpersoon voor al je marketing en IT!