De marketing strategie voor je ondernemeing

Vergeleken met zo’n 12 jaar geleden brengen we tegenwoordig twee keer zoveel tijd door op internet. Het online landschap veranderd en daarvoor is het nodig om mee te bewegen qua marketingmethoden. Door de juiste inzet van digital marketing zorg je voor een continue online zichtbaarheid van je bedrijf.

Branding

Een succesvolle branding kan een bedrijf helpen zich te onderscheiden van de concurrentie, klantloyaliteit op te bouwen, de verkoop te verhogen en een blijvende indruk te maken.

SEO

Wij regelen de SEO optimalisatie voor je website. Aan de hand van een zoekwoordenanalyse en tekstoptimalisatie ben je vindbaar in zoekmachines. Je ontvangt snel inzicht in het websiteverkeer met Google Analytics.

Contentmarketing

Met contentmarketing jouw merkbekendheid vergroten. Het is een van de beste manieren om de unieke kenmerken van jouw product, dienst of merk te communiceren met een jouw (nieuwe) doelgroep.

SEA & social campagne

Sneller zichtbaar worden voor je doelgroep? Dit doen wij met online advertising voor zowel op social media als in zoekmachines. Met een doelgerichte campagne heb je een hogere conversie.

Wat vinden onze klanten?

Jouw mening is belangrijk! Wij nemen je mee tijdens het hele proces en bieden de ruimte om feedback te ontvangen.

Annemarie BergsmaBaby.skills
Lees verder
Wij zijn een half jaar geleden overstapt naar Webdimensie omdat zij gespecialiseerd zijn in digitale marketing. Wij zijn een online academie gestart en zijn door Webdimensie ontzettend goed geholpen. We hebben uitstekende tips gekregen en samen met Webdimensie is de online academie precies geworden zoals wij hadden gehoopt. Zij hebben ons ook aan nieuwe tips geholpen. Het is erg prettig samenwerken: snelle communicatie en uitwerking waardoor een nieuw idee meteen uitvoerbaar wordt.
Wilna van den BrinkBriljant onderwijs
Lees verder
Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Rosalie. Zij heeft de lay-out van onze website naar onze wensen en passend bij ons bedrijf gerealiseerd. Daarnaast kunnen we voor alle technische klusjes bij haar terecht. Dat wordt snel en goed opgepakt.
Henk OolbekkinkB6 Administratie & Advies
Lees verder
Wij van B6 Administratie hebben onze website volledig laten vernieuwen door Webdimensie. En daar hebben we geen spijt van! Prachtige vormgeving en een logische structuur, volledig in lijn met de verwachtingen die wij hebben van onze website. De aanpak van Daan & Rosalie is ons heel goed bevallen; zeer vakkundig, accuraat, modern en proactief, met een groot inlevingsvermogen in onze wensen. Wij bevelen Webdimensie van harte aan!
Vorige
Volgende