Website onderhoud

Een afgeronde website geeft altijd een kick! Als ondernemer blijf je in ontwikkeling en de website moet meegroeien. Wij bieden onderhoud op maat, waarbij wij zorgen dat je website en/of applicatie altijd up-to-date is.

Wat is
webonderhoud?

Website onderhoud zorgt ervoor dat de website veilig is, dat de inhoud correct en up-to-date is en dat alle functies naar behoren werken. Het helpt ervoor te zorgen dat bezoekers een positieve ervaring hebben bij het bezoeken van uw site en helpt uw bedrijf te beschermen tegen mogelijke beveiligingsbedreigingen.

Verder is het ook mogelijk om inhoud te updaten, dode links te repareren, nieuwe functies toe te voegen en de website te optimaliseren voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Waarom is onderhoud belangrijk?

Een WordPress website heeft om verschillende redenen onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud helpt ervoor te zorgen dat de website soepel en efficiënt werkt en dat mogelijke problemen snel worden geïdentificeerd en verholpen.

Regelmatig onderhoud helpt ook om de website te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen en zorgt ervoor dat alle plug-ins of thema’s up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingspatches.

Bovendien kan regelmatig onderhoud helpen om de prestaties van de website te verbeteren door code- en databasequery’s te optimaliseren en ervoor te zorgen dat alle inhoud up-to-date is.

Tot slot kan regelmatig onderhoud ertoe bijdragen dat de website blijft voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. Dit is vooral belangrijk voor websites die gevoelige gegevens verwerken of betalingen verwerken. Door regelmatig te controleren op nalevingsproblemen, kunt u uw bedrijf helpen beschermen tegen mogelijke juridische stappen.